2023-08-23 14:48:55

Klassiõpetaja

Hiiu Kool
Alates 1820 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

1. septembril 2023 avati Nõmmel uhiuus põhikool - Hiiu Kool. Raudtee 55 asuva koolimaja saab renoveerimise käigus uue ja kaasaegse ilme, et pakkuda kooliperele parimat võimalikku õppimis- ja õpetamiskogemust. Seni töötame asenduspinnal Vabaduse pst 130a .Kooli tegemisest ei piisa aga uhkest koolimajast ja vahvatest õppuritest. Võtmeteguriks siinkohal on siiski meie armsad õpetajad, juhid ja tugipersonal.

Siin tuledki mängu sina! Ootame Hiiu Kooliga liituma ?

? klassiõpetajat,

kes on aktiivse ellusuhtumisega, omab head suhtlemise ja enese väljendamise oskust, rõõmsameelsust, tolerantsust ning ettevõtlikkust. 

Ootused kandidaadile

Klassiõpetaja töö eesmärk on õpilaste pedagoogiline suunamine, nende motiveerimine ja arengu toetamine. Ootame Sinult eelkõige oskusi toetada iga õpilase arengut, valmisolekut õppida, väga head meeskonnatöö oskust ja vastavust õpetaja kvalifikatsiooninõuetele, kasuks tuleb varasem töökogemus õpetajana.

Ettevõte pakub

Liitudes Hiiu Kooli kooliperega saad teha missiooniga tööd kokkuhoidvas ja sõbralikus meeskonnas. Õpetada motiveeritud ja särasilmseid õpilasi. Panustada uue kooli arengusse, koos kooliperega õppida ja areneda, töötada mõnusas ja turvalises kogukonnakoolis.