2023-08-23 14:48:55

Kestliku äriarenduse partner Baltikumis

Töö kirjeldus

Kestlikkus ja keskkonda hoidev mõtteviis on sinu jaoks sama loomulikud kui igahommikune hambapesu. Sa oled oma loomult asjade ärategija ja innukas eestvedaja.
Otsime jõulist ja laiahaardelist kestlikkuse valdkonna eestvedajat, kes toetaks SOLi ja meie kliente kestlikkuse arengus, juhtides erinevaid projekte Baltikumis.
Sinu ülesanded hõlmavad kestlikkuse ja keskkonnaalaste projektide elluviimist, toetad SOLi kestlikkuse eesmärkide saavutamisel, leides parimaid lahendusi koos meie juhtide, partnerite ja klientidega. Juhid arendusprojekte ülikoolide ja erialaliitudega, viid läbi koolitusi ning juhid teadlikkust kestlikkusest organisatsiooni erinevatel tasanditel.

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on sügav pühendumus kestlikkusele, tahe anda isiklik panus keskkonnahoidu, tugevad analüütilised oskused, mis aitavad näha kestlikkuses ärivõimalusi. Suurepärane eneseväljendusoskus eesti ja inglise keeles ning koolitus- ja esinemiskogemus, on edukaks kandideerimiseks olulised. Hea vene keele oskus tuleb kasuks. Vähemalt kaheaastane kogemus panna inimesi ühise eesmärgi nimel tegutsema suures ettevõttes ning keskkonnaalane haridus on selgeks eeliseks.

Ettevõte pakub

Meie tiimiga liitudes saad vabaduse juhtida ise oma tööaega ja töötamise viise, mis eeldab, et oled võimeline võtma vastutust iseseisvalt tegutsedes. Sind ootab eneseareng ja põnev teekond rahvusvahelises ettevõttes koos kestlikkust väärtustavate juhtide ja kolleegidega.
Kui Sul on soov anda oma panus kestlikkuse valdkonda ja juhtida olulisi projekte, ootame Sind meie tiimi! Täida oma tööelu eesmärgiga ja aita luua kestlik tulevik koos SOLiga.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: