2023-08-23 14:48:55

Kestlikkuse ja Tarnijakvaliteedi juht

CVKeskus.ee klient
3000 - 3500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Töö sisuks on tagada, et ettevõtte tarnijabaasis on olemas hankijad, kes sobituvad ettevõtte strateegiliste vajadustega ning vastavad organisatsiooni kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimissüsteemi nõuetele.

Kestlikkuse- ja Tarnijakvaliteedi juht haldab koostöös hanke- ja kvaliteedijuhtidega ettevõtte tarnijabaasi ning vastutab tarnijate hindamise ja arendamise aga ka organisatsiooni kestlikkuse valdkonna eest, korraldades tarneahela kestlikkusülevaateid.

Koordineerib tarnijatele koostatud reklamatsioonide lahendusi kasutades asjakohaseid lähenemisviise, sh. meeskonna- ja projektijuhtimismeetodeid, andmekogumis- ja analüüsimeetodeid ning suhtlus- ja esitlustehnikaid.

Igapäevatööst moodustab suure osa suhtlemine kolleegidega, väljaspool organisatsiooni tuleb pidevalt suhelda tarnijate ja teiste huvipooltega. Töörütm ja tööülesanded on vahelduvad ning ette tuleb välislähetusi.

Ootused kandidaadile

  • Tehniline haridus 
  • Eelnev kvaliteedialane töökogemus tootmisettevõttes, soovitavalt autotööstusega seotud valdkonnas
  • IATF16949 ning ISO9001 ja ISO14001 kvaliteedistandardite tundmine
  • Autotööstuse erinõuete tundmine (APQP, MSA, FMEA jt.)
  • Valmisolek väljakutseteks
  • Väga hea eesti ja inglise keele oskus, kasuks tuleb saksa keele oskus

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume mitmekülgsust, korralikult tasustatud ja vastutusrikast ametit edukas ja arenevas ekspordile suunatud ettevõttes.