2023-08-23 14:48:55

Katusepaigaldaja

PVC Lamekatus OÜ
10 - 15 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

PVC Lamekatus OÜ otsib oma meeskonda kvalifitseeritud (kogemustega) PVC ja/või SBS materjali paigaldajat, kelle ülesandeks on vastavate katusematerjalide iseseisva paigaldamise oskus.

Sobival kandidaadil on läbitud koolitus, omandatud elementaarsed põhioskused ja/või huvi seda kõike juhendaja käe all omandada ja õppida.

Töö sisuks on katuste, terrasside jm lamepindade katmine spetsiaalse rullmaterjaliga, parapettide ehitamine, plekkide paigaldamine, pindade veekindlaks tegemine, soojustusmaterjalide ning muu selleks tööks vajalike kõrvaltööde tegemine.

Töötamine Eesti Vabariigi piires, harvadel juhtudel ka välislähetused.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on kogenud kõrgustes välitingimustes töötama, on omandanud elementaarsed teadmised PVC ja/või SBS materjali keevitamisest spetsiaalsete keevitusaparaatidega, oskab kasutada teisi tööriistu, on füüsiliselt terve ja tugev kaalukaid materjale ja tööriistu kandma.

PVC Lamekatus OÜ ei tolereeri psühhotroopsete ainete tarvitajaid, kroonilisi hilinejaid, laisklejaid ega inimesi, kes ei oska lubadustest kinni pidada.

Meie ettevõtte jaoks on oluline kvaliteet ja kliendi rahulolu, mistõttu meile sobiv tulevane töötaja on lojaalne tööandjale, oskab oma peaga mõelda, saab iseseisvalt tööülesannetega hakkama, ei ole viriseja ega ole kimpus kohtutäiturite armeega.

Tulevane töötaja võiks omada B-kategooria juhtimisõigust ning isiklikku sõiduvahendit. 

Ettevõte pakub

PVC Lamekatus OÜ meeskond loodab leida oma kollektiivi inimese, kes vastaks eelpool toodud nõuetele ja soovidele. Tublile töötajale kompenseerime sõidukulud töötamise perioodil, välislähetuste puhul majutuse (lisaks on võimalus Kesk-Eestis saada elamiseks omaette 4-toaline korter, millise kulud tarbitava elektri ja veekasutuse kohta jääksid küll elaniku kanda, kuid muud kulud kannab PVC Lamekatus OÜ).

PVC Lamekatus OÜ varustab iga töötaja vastavalt hooajale heade ja kvaliteetsete tööriiete ja -jalanõude ning teiste vajaminevate vahenditega.

Tulevane töötaja omab õigust kõikide EV-s kehtestatud Töö- ja Puhkeaja Seaduse raames kehtestatud õigustele, saab korrektsed dokumendid ning ametliku töötasu oma a/a kontole õigeaegselt (vastavalt lepingus ettenähtud ajale).

Kuna iga töötaja on isiksus ja persoon omaette, siis vaatame tema oskused, töötahte ja töösse suhtumise üle eraldi ning heade tulemuste korral ei jää see ettevõttele märkamata. See aga tähendab, et igasugune lisakompensatsioon on alati võimalik.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: