2023-08-23 14:48:55

Juhataja

Fun Dining OÜ
1500 - 1800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Freya Foodbar Ülemiste linnakus otsib hakkajat, särasilmset ning pühendunud restoranijuhti, kes asuks juhtima meie teenindust ning kõike mis puudutab restoranitöö saalipoolt. Hea juht jõuab igale poole, tal on tagataskust alati võtta plaan B ning tal on silmad ka selja taga :) 

Restorani juhi peamised tööülesanded on töötajate koolitamine ja teeninduskvaliteedi tagamine, töögraafikute koostamine, töö kaupade, veebiplatvormide, numbrite, protsentide, inventuuride ja haldusküsimustega, majasiseste cateringide ning ürituste organiseerimine ja palju muudki, mis muudavad ühest lõunarestoranist elamusliku söögikoha.

Ootused kandidaadile

Meie uus juhataja peab omama varasemat kogemust restorani või kohviku juhtimises, hoolima kaastöötajatest ning külalistest, olema valmis panustama Freya arengusse ning eelkõige tahtma südame ja hingega olla asja juures ja pakkuda positiivseid emotsioone.

Freya uus juhataja valdab peamiseid Microsoft Office kontoriprogramme, kujundusprogramme Canva või Figma  ning orienteerub hästi Compucashi laoprogrammis.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub motiveerivat palka, kvartaalseid ühisüritusi, võimalusi eraialasteks koolitusteks ning sporditoetust.

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused
Iseseisvus oma töö korraldamisel
Kaasaegne töökeskkond
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Kaugtöö võimalus
Paindlikud võimalused töö- ja isikliku elu ühitamiseks
Peresõbralik tööandja
Soodustingimustel või tasuta toitlustus
Spordiga tegelemise toetus
Tööaja osas arvestatakse töötajate arvamusega

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: