2023-08-23 14:48:55

Jaemüügijuht

Töö kirjeldus

Oleme noored, ambitsioonikad ja entusiastlikud. Me kasvame kiiresti kui idufirma, kuid meil on tugev rahvusvaheline ärimudel, mida oleme arendanud rohkem kui 14 aastat. Meil puudub hierarhia ja valitseb mitteametlik suhtlus. Me väärtustame iga töötajat ja anname neile erinevaid võimalusi kasvamiseks ja arenemiseks. Lihtsus, sõbralikkus ja professionaalsus on meie jaoks olulised väärtused. Ja kohv on meie jaoks rohkem kui lihtsalt jook! 

Otsime praegu kolleegi, kes kasvataks meie 3 kaupluse müüki Tallinnas ja Tartus, motiveeriks ja arendaks meeskonda, parandaks klienditeeninduse kvaliteeti ja tugevdaks meid konkurentsivõimelisel turul. Teisisõnu, otsime sõpra, kes soovib koos meiega areneda ja kasvada. 

Ideaalsel kandidaadil on võime juhtida jaemüügipoodide igapäevast tegevust. Ta peaks olema kindel müügimees ja suutma jagada oma parimaid tavasid, et võtta uusi töötajaid tööle. Samuti peaks kandidaadil olema tugevad juhtimisoskused ja ta peaks olema võimeline jagama töötajatele ülesandeid, et tagada meie kaupluste toimimist. 

Ootused kandidaadile

KUI MEIEGA LIITUD, SIIS:
Tagad jaemüügiketi edu Eestis;
Juhid igapäevast äritegevust ja tagad müügieesmärkide saavutamist;
Tagad klienditeeninduse kõrge taseme;
Motiveerid meeskonda tulemuste saavutamiseks;
Moodustad ja arendad kaupluste meeskondi.

LOODAME, ET:
Omad edukat müügitöö kogemust juhtival ametikohal;
Oled tulemustele orienteeritud;
Oled vaba suhtleja ja oskad suhelda erinevate inimestega;
Tead, mis on kõrgetasemeline klienditeenindus ja oskad seda saavutada;
Sul on hea inglise keele oskus;
Sul on B-kategooria juhiluba.

Ettevõte pakub

Kui soovid olla osa kasvavast kohvikukultuurist Euroopas, siis ära kõhkle ja liitu meie meeskonnaga! Meid ühendab siin üks ühine eesmärk: et igaühe elu parimad hetked oleksid koos tassi värske ja kvaliteetse kohviga.

Saada meile oma CV ja me võtame sinuga ühendust, et kutsuda sind tassikele kohvile! 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: