2023-08-23 14:48:55

Huvikaitseekspert

EESTI ROHELINE LIIKUMINE MTÜ
1700 - 2000 €/kuus Bruto
Osaline kaugtöö võimalus

Energiasiirde huvikaitseekspert

Otsime energiasiirde huvikaitseeksperti, kes seiraks eurofondide kasutamist Eestis rohepöörde rakendamise kontekstis.

Töö on mitmekülgne ja parajalt väljakutsuv, hõlmates huvikaitsekohtumisi, strateegiliste dokumentide tagasisidestamist, sõnavõtte meedias, koostööd erinevate huvirühmadega ja projektist tulenevate ürituste korraldamist. Igapäevaelu lahutamatuks osaks on suhtlus riigiasutuste, kohalike omavalitsuste, ELi ametnike, vabaühenduste, meedia ja teiste partneritega, seda nii koalitsioonide loomise kui ka huvikaitsetegevuste koordineerimise eesmärgil.

Huvikaitseeksperdi peamised tööülesanded on: 

  • Energiasiirde kampaaniaplaani elluviimine: huvikaitsekohtumised; töö asjakohaste dokumentidega, sh riiklik energia- ja kliimakava (REKK) ja kliimaseadus; projektis ette nähtud ürituste (nt ümarlauad, töötoad) läbiviimine; ühistesse Kesk-ja Ida-Euroopa ülestesse raportitesse ingliskeelse sisendi andmine Eesti kontekstist lähtuvalt; projekti aruandlus
  • Eurofondide seirekomisjoni töös osalemine 
  • Regulaarsetes tiimikõnedes ja projektiga seonduvatel üritustel osalemine (sh välisreisid ja huvikaitse Brüsseli ametnike suunal)
  • Asjakohased sõnavõtud meedias

Ootused kandidaadile

Hea huvikaitseekspert on strateegiline, analüütiline ja initsiatiivikas ning tal on võime süveneda, teha koostööd ja planeerida oma tööd iseseisvalt. Ta valdab vabalt nii  eesti kui ka inglise keelt. Kasuks tuleb eelnev töökogemus ja/või haridus keskkonnavaldkonnas, samuti on suureks eeliseks varasem kokkupuude Euroopa Liidu kliimapooliitikaga.

Kandideerimise soovist anna meile märku läbi CV Keskuse või aadressil info(at)roheline.ee. Ootame CV-d ning motivatsioonikirja (max 1 lk), kus palume välja tuua, milline on Sinu vaade eurofondide tulemuslikuks ja rohepööret hoogustavaks kasutamiseks.  

Ettevõte pakub

Pakume väljaõpet, head eneseteostusvõimalust, paindlikku tööaega ja toetavat meeskonda nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil, samuti võimalust oma tööd projekti edenedes kujundada ja pikendada.

Töökoormus: 0.8

Tööleasumise aeg: 01.11.2024

Tähtajaline tööleping 2025 lõpuni, mida on võimalik poolte omavahelisel kokkuleppel pikendada.

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused
Iseseisvus oma töö korraldamisel
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Kaugtöö võimalus
Paindlik tööaeg
Paindlikud võimalused töö- ja isikliku elu ühitamiseks
Peresõbralik tööandja

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: