
Job Description
Põhilised tööülesanded:
Horisont baari ja restorani igapäevase töö organiseerimine, meeskonna juhtimine ja koolitamine;
Vastutada, et iga külaline saaks parima teeninduse ja meeldejääva restoranikogemuse;
Osaleda eelarve koostamisel, kulude kontrollis, inventuuride läbiviimisel ja hoolitseda restorani juhtimise administratiivpoole eest.
Requirements
Sinu kogemused ja oskused:
Kogemus toitlustuses juhtival positsioonil vähemalt 2 aastat,kogemus Fine Dining restoranis on suureks eeliseks;
Eesti- ja inglise keele oskus heal tasemel;
Hooliv suhtumine klientidesse ja soov pakkuda parimat teenindust;
Multifunktsionaalsus ning paindlikkus, valmisolek töötada graafiku alusel, sh nädalavahetustel.
Company offers
Meiega saad:
Töötada rutiinivabas ja sõbralikus esmaklassi restoranis;
Õppida kogenud professionaalidelt ning areneda ülemaailmses hotelliketis;
Kasutada omatöötaja soodustusi:
- soodsat lõunasöögi võimalust omapere kohvikus;
- staažist tulenevat lisapuhkust;
- tasuta jõusaali
- tööriiete tasuta pesuteenust;
- „Friends & Family rate“ meie hotellis ja Accor hotelliketis ülemaailmselt;