2023-08-23 14:48:55

Hooldetehnik

CVKeskus.ee klient

Hooldetehniku töö

Hooldetehnikuna kuulud meie ühtehoidvasse ja professionaalsesse meeskonda ning saad teha kõiki neid töid, mida töökojas või klientide juures ikka teha tuleb - teed põllumajandustehnika hooldus- ja remonttöid ning suhtled klientidega.

Töös toob edu

Oled meile väga oodatud, kui tunned päriselt huvi tehnika hoolduse ja remondi vastu, oled meeskonnamängija ja Sulle on tähtis kvaliteetselt tehtud töö. Inglise keele oskust on vaja, et saaksid tehnilistest juhendmaterjalidest aru. Kui Sul on tehniline eriharidus või töökogemus (põllumajandus-) tehnika hoolduse ja remondi valdkonnas, saad kiiresti hea hoo sisse.

Liitu meiega, sest

Tule ja astu meie kogenud kolleegide toel samm hinnatud spetsialistiks kasvamise suunas. Saad arendava töökogemuse meie Türi kaasaegses töökojas oma valdkonna ekspertide juhendamisel.  

Pakume Sulle tööd stabiilses ettevõttes toredas ja toetavas meeskonnas ning maailma juhtivate ja kõige innovaatilisemate kaubamärkidega, tööks vajalikku väljaõpet ja koolitusi, turvalist töökeskkonda ning kõiki hea töö tegemiseks vajalikke töövahendeid.