2023-08-23 14:48:55

Haridusvaldkonna müügijuht

CVKeskus.ee klient
Insplay on üle 30 aastase kogemusega arendava mängu, nutikate mänguasjade ja hariduslahenduste pakkuja. Paljudes Eesti kodudes ja haridusasutustes on vähemalt üks meie turule toodud mänguasi, programmeeritav haridusrobot, lauamäng või pusle.

Insplay maailmamuutev eesmärk on ühendada 10 miljonit lapsevanemat ja õpetajat. Oleme lapsevanemate teejuht, kes julgustab saavutama enamat läbi mängulise arengu. Toetame õpetajaid tipptasemel MATIK / STEAM õppevahendite kasutamisel ja erinevate ainetega lõimimisel. MATIK = Matemaatika, Teadus, Tehnoloogia, Inseneeria ja Kunstid.

Insplay missioon on uue põlvkonna tulevikuoskuste toetamine ja arendamine.

Töö kirjeldus

Hei Sina, missioonitundega ja ambitsioonikas tegija! Kutsume Sind ennast teostama innovaatiliste õppelahenduste juurutamisel Eesti haridusasutustes.

Müügijuhina on Sinu vastutada Insplay haridussektori müügitulemused. Sinu müüdavateks lahendusteks on arendavad mänguasjad, programmeeritavad robotid, digi-õppevahendid ja teenused haridussektorile.

Sinu peamised koostööpartnerid on haridustehnoloogid, õpetajad ja õppejõud, koolijuhid, haridusametnikud ja rahvusvahelise haridustehnoloogia tipptootjate esindajad.

Sinu roll

  • Viid meie müügitulemused haridusklientidele uuele tasemele.
  • Osaled meie turundusplaani elluviimisel.
  • Korraldad või viid läbi praktilisi haridusvahendite tutvustusi ja koolitusi.
  • Kaasad Sinu poolt müüdavate haridusvahendite kasutajad õppesisu loomisse.
  • Arendad koostööd maailmatasemel EdTech tootjatega ja kujundad hariduse tootevalikut.

Ootused kandidaadile

Ootused Sinule

  • Usud, et robootika, programmeerimise ja MATIK-õpe tõstab Eesti konkurentsivõimet.
  • Tunned Eesti haridusmaastikku ja suudad nügida otsustajaid paremaid valikuid tegema.
  • Sul on eeskujulikud suhtlusoskused ja naudid teiste koolitamist ja juhendamist.
  • Naudid uute inimestega suhtlemist, külmade kõnede ja e-kirjade tegemist. Kõnede sisu on peamiselt koolitustele ja taotlusvoorudes osalemisele kutsumine.
  • Oskad väga heal tasemel eesti keelt ja suhtled vabalt inglise keeles.
  • Sul on B-kategooria juhtimisõigus.

Ettevõte pakub

Liitu meiega!

Insplay pakub arendavat töökeskkonda. Väärtustame elukestvat õppimist ja ambitsiooni saada omal alal parimaks. Sinu ümber on igapäevaselt uusimad õpperobotid ja arendavad haridusvahendid.

Pakume mitmekülgset väljakutset, põhipalka ja motiveerivat lisatasu lähtuvalt müügitulemustest, paindlikku tööaega, sporditoetust, kaasaegseid töövahendeid ja erinevaid enesearengut toetavaid koolitusprogramme.

Saada motivatsioonikiri teemal “Kuidas Insplay hariduslahenduste edukas kasutamine tõstab Eesti konkurentsivõimet?” koos CV-ga hiljemalt 9. septembriks 2024.