2023-08-23 14:48:55

Grupijuht

Külastusjuht

Hei, meie tulevane külastusjuht!

Tahaksid maailma rohelisemaks muuta ja lisaraha teenida, kuid seejuures vabasid nädalavahetusi ja paindlikku tööaega nautida?  

Oma panuse rohelisemasse maailma saad anda meie külastusjuhina viies õpilastele läbi õppetunde ja ekskursioone Eestis ainulaadses käitluskeskuses. Sinu juhendatavateks on valdavalt üldhariduskoolide klassid, aga ka vähesel määral lasteaia viimased rühmad. Ühe grupi võõrustamise aeg Eesti Pandipakendis on kestvusega 1,5 tundi. 

Mida sinult ootame?

Suurepärase külastusjuhina peaksid sa oma tegemistes olema täpne, nautima esinemist ja tööd noortega. Sa soovid saada laiapõhjalist ülevaadet ringmajandusettevõtte protsessidest ning kogeda töö tegemist, millega muudad päriselt maailma paremaks. Sul on võimalus töötada argipäeviti hommikutel ajavahemikus 9-13.00, kusjuures kuupäevad saad soovi korral ise valida.

Ettevõte pakub

Suure missiooniga töö tegemise kõrvalt on Sul näiteks õppurina võimalus ühendada praktika tegemine ning hands on töökogemuse saamine. Omalt poolt pakume Sulle kaasaegset ja pidevalt arenevat  töökeskkonda, kvaliteetset turvavarustust, heatuju üritusi kolleegidega, kogemustega mentorit ja põhjalikku väljaõpet, et saaksid areneda uuele tasemele. Tööle asumise aeg esimesel võimalusel. 

Tegemist on projektipõhise osalise tööajaga aadressil Visase 18, Tallinn. Kandideerima on teretulnud kõik, ent pakutav töö sobib teiste hulgas hästi üliõpilasele.

Loo koos meiega rohelisem maailm täis unustamatuid kogemusi! 

Pakutavad hüved ja soodustused

Iseseisvus oma töö korraldamisel
Kaasaegne töökeskkond
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Paindlik tööaeg

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: