2023-08-23 14:48:55

Eripuhastustööde juht

Kiili Puhastus OÜ
Alates 1700 €/kuus Bruto
Oleme edukas koristus- ja puhastusteenuseid pakkuv ettevõte. Meid on õnnistatud tublide töötajate ning heade klientidega ning tänu neile on ettevõte pidevalt kasvamas. Meie klientideks on nii ettevõtted kui eraisikud. Pakume hoolduskoristust kodudele ning äripindadele, teeme eripuhastustöid ning peseme ka autosid.

Töö kirjeldus

Otsime meekonda eripuhastusoskustega spetsialisti, kellel on ka juhi/organisaatori võimed. Ametikohta iseloomustaks väljend ``Mängiv treener``.

Tööülesanneteks on alates objekti ülevaatusest hinnapakkumise tegemiseks kuni reaalse töö teostamiseni. Küll aga peamine töö on meeskonna töö organiseerimine, juhendamine ning klientidega suhtlemine. Peamised teenused, mida pakume, on akende pesu, pesu survepesuriga, suurpuhastused, vaiba- ja pehmemööbli pesu, põrandapindade süvapesu, vahatamine jne. Talvisel ajal ka lume lükkamine. Teenindatavateks klientideks on ettevõtted ning eraisikud.

Objektidel tuleb lüüa optimaalne süsteem, korraldada tööde sujumine, kes mida teeb jne. 

Suhtlus-stiil ei ole meie ettevõttes autoritaarne, vaid toimime meeskonnana, kus igal liikmel on oma roll ja omad tugevused ja arendamist vajavad oskused!

Töökoht ei ole hooajaline, tööd on alati!

Objektide vahel liigutakse tööautoga, kasutatakse kaasaegseid töövahendeid. Ametikoha üks ülesanne on ka töövahendite olemasolu ning korrektse seisukorra tagamine.

Tööaeg on tavaliselt 8-17, E-R, aga kindlasti peab olema valmis ka muudel aegadel toimetada, nii õhtuti kui ka nädalavahetusel!

Ootused kandidaadile

Antud ametikohal ei saa hakkama kui puudub B-kategooria juhiluba.

Ootused tulevasele kolleegile:

Eesti ja vene keele oskus

Füüsiline võimekus, vastupidavus

Lahendustele orienteeritus, mitte stressamine

Suhtlusoskus, meeskonnas toimimise võimekus, juhendamis- ning motiveerimisoskus

Korrektsus

Täpsus

Töökus

Puhtusearmastus ning ilumeel

Eelnev kogemus valdkonnas (ei ole kriitiline aga tuleb kasuks)

Ettevõte pakub

Pakume kindlat töökohta kasvavas ettevõttes. Oleme väga kaasaegse ning uuendusmeelse lähenemisega, seega täiustame pidevalt oma teenuseid ning vahendeid millega neid teostada. Töötajate kaasamõtlemine ning ettepanekud efektiivuse tõstmiseks on väga teretulnud! Ettevõtte juhtkond on väga usaldab ning jätab otsustamise ning ka vastutuse töötajatele.

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused
Esimestel haiguspäevadel keskmise palga säilitamine
Iseseisvus oma töö korraldamisel
Kaasaegne töökeskkond
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: