2023-08-23 14:48:55

Eripedagoog

Hiiu Kool
1820 - 1920 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

1. septembril 2023 avati Nõmmel uhiuus põhikool - Hiiu Kool. Raudtee 55 asuv koolimaja saab renoveerimise käigus uue ja kaasaegse ilme, et pakkuda kooliperele parimat võimalikku õppimis- ja õpetamiskogemust. Seni töötame asenduspinnal Vabaduse pst 130a.

Kooli tegemisest ei piisa aga uhkest koolimajast ja vahvatest õppuritest. Võtmeteguriks siinkohal on siiski meie armsad õpetajad, juhid ja tugipersonal.

Siin tuledki mängu sina! Ootame Hiiu Kooliga liituma ?

? eripedagoogi

Eripedagoogi töös on olulised sallivus ja empaatia, positiivsus, paindlikkus, kohanemisvõime, analüüsivõime, loovus, järjekindlus, pingetaluvus ning tasakaalukus.

Ootused kandidaadile

Ootame Sinult eelkõige oskusi toetada iga õpilase arengut, valmisolekut õppida, väga head meeskonnatöö oskust ja vastavust kvalifikatsiooninõuetele. Aga tule ja kandideeri ka siis, kui alles omandad kvalifikatsiooni. Hea eripedagoogi leidmiseks oleme paindlikud ja leiame sobiva õppe-ja töökorralduse. 

Ettevõte pakub

Õpetada motiveeritud ja särasilmseid õpilasi. Panustada uue kooli arengusse. Liitudes Hiiu Kooli kooliperega saad teha missiooniga tööd kokkuhoidvas ja sõbralikus meeskonnas. 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: