2023-08-23 14:48:55

Ekspordijuht/ Müügijuht

CVKeskus.ee klient
Alates 2000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Värbame ekspordijuhti või müügijuhti, kes alustaks meie toodete eksportmüüki Euroopas vastavalt püstitatud müügistrateegiale. Schbot Robotics on Eesti kaubamärk ning me soovime osa saada suurest mängust! Toodete disain toimub Eestis ja tootmine toimub Shanghais. Oleme Eestis turuliidrid ja meil on 10-aastane know-how puhastusseadmete müügis ning 5-aastane know-how kodurobotite müügis ja turunduses.

Sina, kes Sa oled rahvusvahelise B2B müügikogemusega tegija, tule ja ava uksed meie tooteportfellile Euroopas/USAs! Schbot on sellises sektoris, mille aastane orgaaniline kasv on tohutu. Kui 2021 aastal oli kodurobotite müügimaht maailmas 10+ miljardit € siis aastaks 2027 ennustatakse selleks 50+ miljardit € ja sinna see liigub. 

Meil on täna olemas eesti-, soome-, rootsi-, norra-, saksa ja inglisekeelne koduleht. Meil on juba tooted müügil Saksamaa, Rootsi, Norra, Hollandi, Hispaania, Itaalia mõningates suurimates Marketplacedes ja jätkame sellega. Hetkel lülitume peagi ka Amazoniga. Lisaks on meil hea tugev kontakt edasimüümiseks Rumeenias. Meil on vaja inimest, kes suudab leida hulgimüüjaid ja meie tooteid ühendada suurte ladudega kust tellivad suuremad ja väiksemad kliendid. Kui teid teema huvitab ja saate meile kasulikud olla siis kandideerige ja andke enda panus Eesti uude eduloosse!

Ootused kandidaadile

Sul on varasem eduelamus B2B müügis eksportturgudel Euroopa Liidus;

Sul on varasem edukogemus tulemuste saavutamisel üksi ja meeskonnana;

Valdad suurepäraselt eesti- ja inglise keelt nii kõnes kui kirjas;

Oled efektiivne läbirääkija, hindad iseseisvust ning Sulle meeldib töötada ka meeskonnas;

Oled järjepidev ning tood tulemusi kiirelt;

Sa oled initsiatiivikas klientide ja töötajatega suhtlemisel;

Su ambitsioon on olla rahvusvaheline tegija.

Kasuks tuleb kui teil on:

1) varasem kogemus just elektroonika kaupade müügis või ostus Euroopas või mujal.

2) varasemad kontaktid kelle kaudu alustamine on kiire.

3) Mõni muu keeleoskus lisaks eelpool mainitutele.

Ettevõte pakub

• Oskuste arendamist töö käigus;
• Häid ja innovatiivseid tooteid, mida vajaks ja kasutaks iga inimene või ettevõte;
• Kasvavat töötasu vastavalt ekspordinumbrite kasvule;
• Eneseteostusvõimalusi rahvusvahelises firmas
• Edukale ja ambitsioonikale töötajale pakume võimalust saada ekspordidirektoriks 

•NB! Tegemist ei ole hea ja sooja töökohaga kuna eksport on meie jaoks suure teekonna algus ja seetõttu ootame töötajalt kannatlikkust palganumbrite kasvus ja surve kiirele tulemusele on kõrge. Seega teie kodutöö peab hästi tehtud olema ning lävepakult minek peab olema kiire, et saavutada teie isiklik korralik palganumber ning ettevõtte jaoks korralik ja kiire müügikasv. Sellega peaks kandidaat arvestama. Meie järgmise viie aasta eesmärk on saavutada 100M€ aastakäive läbi eksportturgude. Kes soovib kaugtööd teha peab arvestama 100% tulemustasuga.

Lisainfo

Kasuks tuleb varasem müügi- ja/või juhtimiskogemus.