2023-08-23 14:48:55

Eelarvestaja

Bestor Grupp
2000 - 4000 €/kuus Bruto

Mis Sind ees ootab

Sellel positsioonil saad oma analüütilised oskused mängu panna ja aidata meil koostada täpseid eelarveid. Oled just see lüli, kes aitab kõigil samal lainel püsida, olles rahaplaneerimise meister ja hoida silma peal, et projektid püsiksid eelarves.

Kas sobid meie tiimi?

Sul peaks olema ehitusalane haridus ning varasem kogemus eelarvestamises või sarnasel ametikohal . Hea suhtlemisoskus on oluline – nii eesti keeles kui ka numbrite maailmas!

Oled see, kellele meeldib, kui asjad on korralikult tehtud, aga samas oskad kiiresti kohaneda, kui olukord seda nõuab. Ning kui Excel on sinu vana hea sõber ja teised eelarvestamise tööriistad ka, siis sobime kindlasti hästi kokku.

Kui oled natuke rohelisem, aga väga entusiastlik, siis anna endast ikka märku!

Miks meiega liituda?

Pakume konkurentsivõimelist palka vahemikus 2000-4000€/kuus ning arenguvõimalusi. Meie tiim on toetav ja sõbralik – meil on mõnusad inimesed, sujuv koostöö ja hea huumor . Meie projektid on huvitavad ja mitmekülgsed, nii et sul on alati midagi uut õppida ja avastada. Kontoris ootab sind hubane töökeskkond ja kohvimasin, mis valmistab maailma parimat kohvi!

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: