2023-08-23 14:48:55

E-äri klienditeeninduse spetsialist

Osaline kaugtöö võimalus

Töö kirjeldus

Sinu töö keskmes on meie klientidele lahenduste pakkumine

Tegeled E-kirjadele vastamisega ja veebitellimuste ning tooteinfoga seotud küsimustega. Suhtled klientidega telefoni teel ja Online chatis, tegeled klientide teenindamise ja veebimüügitoega. Lisaks haldad Ticketeid meie haldusplatvormil ja edastad päringuid. Teed koostööd erinevate osakondadega klientide probleemide lahendamisel ja osaled ettevõtte klienditeeninduse parendamise teekonnal.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima kui Sul on

oskus pakkuda meie klientidele suurepärast teenindust, oled positiivse ellusuhtumisega, hea suhtleja, täpne, kohusetundlik ja oskad töötada iseseisvalt. Oled kiire kohaneja erinevate tarkvarade kasutamisel. Müügi ja tehnika valdkond tundub sulle põnev. Valdad väga heal tasemel eesti-, vene- ja inglise keelt.

Ettevõte pakub

Sind on ootamas

võimalus saada klienditeenindus- ja müügikogemus Baltikumi juhivas tööriistade ja masinate müügiga tegelevas ettevõttes. Meie rõõmsameelne ja toetav meeskond teeb sulle kohapeal põhjaliku väljaõppe. Peale katseaega on sul võimalus teha tööd osaliselt kodukontorist. Pakume motiveerivat töötasu, sporditoetust või tervisekindlustust ja toredaid ühisüritusi. Oma sünnipäeva saad tähistada tasustatud vaba päevaga.

 

E-äri klienditeeninduse spetsialist töötab graafiku alusel, tema tööaeg on E-R  vahemikus 8.00-18.00.

Töökoht asub Tallinnas, Stokkeri peakontoris aadressil Peterburi tee 44/4.

Konkursi lõpptähtaeg on 07.10.2024

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: