2023-08-23 14:48:55

CAD/CAM abitehnik

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks tööülesanneteks on hambatehniliste tööde vastuvõtmine, 3D skaneerimine ning valmis tööde komplekteerimine ja jaotamine.

Ootused kandidaadile

Meile on oluline Sinu pühendumus

Oleme Eesti inimeste tervisepartneriks läbi nende elukaare ja mõistame, et nende heaolu sõltub ka meist. Ootame Sind kandideerima, kui tunned huvi hambatehnika valdkonna vastu ja oled valmis õppima ja omandama uusi oskusi, muuhulgas ka mudelite modelleerimist, nende 3D printimist ning CNC freesimist. Sobid meie tiimi hästi, kui oled meeskonnamängija, korrektne, kohusetundlik ja hea rutiinitaluvusega. Pakume Sulle kohapealset väljaõpet ning võimalust areneda perspektiivses valdkonnas. Oled valmis töötama esmaspäevast reedeni, 8:30-17:00.

Ettevõte pakub

Me oleme pühendunud ka Sulle

Meliva on Eesti suurim eratervishoiu ettevõte. Meie kliinikutest leiad hierarhiavaba sisekultuuri ja lubame, et oled ümbritsetud suurepäraste kolleegidega. Peame oluliseks õlg-õlatunnet ja jagatud väärtusi. Lisaks pakume nii füüsilist kui ka vaimset tervist toetavat motivatsioonipaketti, ühisüritusi ja rohkelt arenguvõimalusi. 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: