2023-08-23 14:48:55

Biotehnoloogia T&A spetsialist

CVKeskus.ee klient
Lallemand Inc. on rahvusvaheline ettevõte, mis on spetsialiseerunud mikroobsete starterkultuuride arendusele ning tootmisele toidu- ja biotehnoloogia tööstustele. Meie meeskond Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (AS TFTAK) Tallinnas toetab Lallemandi äriüksusi rakendusalaste arendusprojektidega biotehnoloogia ning analüütilise keemia vallas.

Töö kirjeldus

Biotehnoloogia T&A spetsialist on vastutav toidu- ja biotehnoloogiaalaste projektide läbiviimise eest. Projektide põhifookus on seotud mikroobsete kultiveerimis- ja kääritusprotsesside läbiviimise (s.h bioreaktorites) ja analüüsiga (HPLC, GC).  

Ootused kandidaadile

  • Vähemalt magistrikraad ühes järgmistest erialadest: biotehnoloogia, bioloogia, geenitehnoloogia, mikrobioloogia või toidutehnoloogia.
  • Vähemalt 2 aastat teadustöö kogemust laboris, varasem tööstuskogemus tööstuses on eeliseks. 
  • Arusaamine mikroobi füsioloogiast ning selle uurimiseks kasutatavate meetodite tundmine (kultiveerimisprotsessid, peamised analüütilised meetodid)
  • Võimekus töötada samaaegselt erinevate projektidega
  • Hea inglise keele oskus kõnes ja kirjas, mis on vajalik kolleegidega suhtlemisel ning aruandluseks (raportid ja presentatsioonid)

Ettevõte pakub

Huvitavat tööd rahvusvahelise ettevõtte noores ja agiilses meeskonnas, kaasaegset töökeskkonda ja tipptasemel laborit ning konkurentsivõimelist töötasu. Spetsiifilisemate oskuste osas pakume ka väljaõpet töökeskkonnas.

Kui tunned, et see pakkumine on sinu jaoks või soovid rohkem informatsiooni, siis saada oma CV  Ildar Nisamedtinov,  inisamedtinov[at]lallemand.com