2023-08-23 14:48:55

Autode müügikonsultant

United Motors AS tegutseb Eestis ametliku BMW ja MINI teenindusena, sertifitseeritud BMW ja MINI kere- ja värvitööde teostajana ning garantiiliste vähekasutatud BMW ja MINI sõiduautode müüjana. 2018. aasta lõpus ostis United Motors Peugeot´ esindaja Auto Forte, mis on suurim Peugeot edasimüüja Eestis. Alates 2019. aastast on United
Motors Jeepi ja Alfa Romeo edasimüüja ja ametlik teenindus ning alates 2021. aastast lisandus juhtiva luksusautode tootja Rolls-Royce Motor Cars teeninduspartneri staatus.
2023 aasta suvest lisandus United Motors tooteportfelli täiselektriliste sõidukite kaubamärk MAXUS, mille mudelivalikus on saadaval nii sõiduautod kui kommertssõidukid. 2024 aastal jätkas United Motorsi tooteportfell kasvamist, nii lisandusid Citroen, Opel ja Fiat Professional kaubamärgid.

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on uute Citroen, Alfa Romeo ja Maxus sõidukite müük. Lood edukalt uusi ning hoiad olemasolevaid kliendisuhteid. Sa pakud parimat kliendikogemust meie tulevastele ja praegustele klientidele, leiad nendele sobivaimad lahendused vastavalt nende soovidele ja vajadustele. 

 

Ootused kandidaadile

  • kasuks tuleb eelnev automüügi töökogemus
  • peame oluliseks, et sulle sobivad meie põhiväärtused
  • väga head eesti keele oskust, inglise ja vene keele oskust suhtlustasandil
  • autojuhilubade olemalusolu

 

Ettevõte pakub

Pakume sulle stabiilset tööd kiiresti arenevas ettevõttes ja töötulemustele vastavat töötasu. Teeme sisseelamise sujuvaks ning pakume võimalust ennast arendada ja koolitada. Sind on ootamas sõbralik ja toetav meeskond. Sina saad omalt poolt panustada usaldusväärsuse, pühendumuse ja uuendustele avatud meelega.

Usume, et edu kõige olulsem alus on meie enda õnnelikud ja rahulolevad töötajad. Meie väärtuspakkumisest saad rohkem lugeda avades järgmise lingi https://www.unitedmotors.ee/tule-toole/miks-tulla-meile-toole Meie organisatsiooni väärtustega saad tutvuda siin https://www.unitedmotors.ee/tule-toole/meie-vaartused

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: