2023-08-23 14:48:55

Ärikliendisegmendi turundusjuht

Osaline kaugtöö võimalus

Töö kirjeldus

Ootame oma tiimiga liituma kogenud Ärikliendisegmendi turundusjuhti, kes mõistab B2B maailma eripärasid ning oskab alati leida õige viisi, kuidas luua Telia ning meie tänaste ja homsete klientide vahele tugev edulugusid ehitav side.Kiirel kohanemisel on abiks ka keskmisest suurem huvi telekommunikatsiooni ja infotehnoloogiasektori vastu.

Ready to make better happen? Ärikliendisegmendi turundusjuhi keskne ülesanne on kõnetada Eesti organisatsioone, kellele soovime olla toeks oma tegevuse veelgi turvalisemaks, tõhusamaks ja tulevikukindlamaks muutmisel. Kellega koos Eesti elu paremaks muuta.Äriklientide kõnetamiseks vajalikke turundusplaane lood sa koostöös segmendi äriüksuse ja ülejäänud turundus- ja kommunikatsioonitiimiga, kes on sulle ka igapäevaseks toeks ja mõttekojaks. Lisaks oskuslikule turundustööle nii traditsioonilises kui ootamatus võtmes, ootame sinult tulemuslikku partnerlussuhete haldamist loovagentuuride suunal.

Ootused kandidaadile

Igapäevaselt sa:

  • Oled ettevõtte saadikuks äriklientidele pühendatud tabavate sõnumite loomisel ja vahedate turundusplaanide teostamisel.
  • Kaasad igapäevaselt oma töösse vajalikke majasiseseid ja -väliseid partnereid.
  • Aitad kaasa olulisemate kliendisündmuste õnnestumisele.
  • Haldad koostööd loovagentuuridega.
  • Järgid põhimõtteid turunduseelarve tõhusaks kasutamiseks.
  • Hoiad end kursis turundus-, telekommunikatsiooni- ning infotehnoloogiamaastikul toimuvaga.

Oled see sina?

  • Sa oled õppinud turundust ning sinu kogemused on pärit just turunduskommunikatsiooni vajanud projektidest või organisatsioonidest.
  • Mõistad hästi äritiimide tegutsemist ja ootuseid, sest sinus endaski on paras annus müügiinimest.
  • Sul on võime töötada aktiivselt korraga mitme eesmärgi nimel ning koordineerida mitmetahulisi projekte.
  • Sa suudad näha tervikpilti, unustamata detaile, oled valmis töötama nii iseseisvalt kui ka meeskonnas ning oskad oma otsuseid põhjendada ja esitleda.

Telia on enamat kui töökoht

Meie juures saad iga päev õppida rahvusvahelistelt kolleegidelt, kes on oma ala asjatundjad. Töötame koos selle nimel, et muuta maailm paremaks ja lahendada keerukaid väljakutseid. Oleme uhked oma sõbraliku töökeskkonna ja tugeva juhtimiskultuuri üle, kus kõik naudivad oma tööd. Meie edu saladuseks on mitmekesisus ning ambitsioonikad eesmärgid pakkuda klientidele tipptasemel tooteid ja erakordseid kogemusi. Kui soovid päriselt maailma mõjutada, on see sulle just õige koht!

Lisaks pakume suurepärast hüvede paketti, et sul ikka indu ning inspiratsiooni jaguks:

  • Täiendavaid puhkusepäevi ning paindlikku töökeskkonda, et saaksid töö ja eraelu päriselt tasakaalus hoida. Ja kui sulle juba novembris tundub, et sa pole pool aastat kordagi päikest näinud, ei pea sa keskkonnavahetuseks tingimata puhkust võtmagi – 30 päeva aastas võid kaugtöötada ükskõik millisest Euroopa Liidu riigist.
  • Sporditoetust ja eraravikindlustust, sest tervis on meie kalleim vara.
  • Ettevõttesiseseid programme, mille abil nii isiklikult kui ametialaselt kasvada ja areneda.
  • Ja muidugi häid pakkumisi Telia ja meie partnerite teenustelt ning toodetelt.

Liitu meiega!

Kui soovid meie tiimiga liituda, siis kandideeri julgelt! Lisaks CV-le palume, et lisaksid kaasa motivatsioonikirja. Kandideerimise tähtaeg on 03.11.2024.

Kui soovid töö kohta rohkem teada saada, võta ühendust e-posti või telefoni teel ja/või LinkedIni kaudu, Emilie Toomela-Kärson. 

Ootame sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud.Teostame oma töötajatele taustakontrolli, sh karistusregistri ja krediidikontrolli päringud.

Welcome to Telia – Join us and make better happen!

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: