2023-08-23 14:48:55

Ärikliendi müügijuht

Töö kirjeldus

Meil on koht vaba ühele hakkajale ja pühendunud müügiinimesele, kes ei karda suuri eesmärke ning viib algatatu lõpuni. Sulle meeldib suhelda ja särada teiste ees.
Põhiülesanneteks on meie teenuste müük ja ärisuhete loomine. Otsid pidevalt uusi kliente, osaled ärikohtumistel ning tutvustad lahendusi potentsiaalsetele partneritele. Projektide juhtimine ja sujuv koostöö klientidega kuuluvad samuti sinu vastutusalasse, tagades, et kõik ootused saavad täidetud.

Ootused kandidaadile

Oled kogenud nii aktiiv- kui ärimüügis ning meeskonnamängijana panustad alati koostöösse. Eesmärkide poole liigud sihikindlalt ja omal initsiatiivil, mõistad oma mõju.

Ootame, et sul on kõrgharidus, heal tasemel eesti, inglise ja vene keel ning varasem kogemus suurettevõttele müügis. Arvutitöö on sulle lihtne ning MS Word, Excel ja PowerPoint on tuttavad tööriistad. Vajalikud on juhiload, et jõuda kohtumistele. Oled sotsiaalne ja Sinu elumoto on "Never give up".

Ettevõte pakub

Kas see kõlab nagu sina? Kui jah, siis ära oota, vaid vii oma karjäär järgmisele tasemele ja saada oma CV.

Meie tiimiga liitudes saad vabaduse juhtida ise oma tööaega ja töötamise viise, mis eeldab, et oled võimeline võtma vastutust iseseisvalt tegutsedes. Tagatud on atraktiivne motivatsionipakett ja ametiauto. Sind ootab kaasaegne kontor Telliskivis, eneseareng ja põnev teekond rahvusvahelises ettevõttes koos kestlikkust väärtustavate juhtide ja kolleegidega. Täida oma tööelu eesmärgiga ja aita luua kestlik tulevik koos SOLiga.

Lisainfo värbamispartnerilt Alice Kangro, tel: 56 995 302

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: