2023-08-23 14:48:55

Ärijuht (Rahva Raamat AS)

Töö kirjeldus

Ärijuhi peamised tööülesanded

  • töötab välja ja viib ellu kirjastuse arendamise strateegiat, juhib arendus- ja müügiprotsesse ning peab läbirääkimisi uute suurte äriarendusvõimaluste üle
  • hoiab ja arendab parimatest professionaalidest koosnevat meeskonda
  • seab suunised ja vastutab väljaannete loomingulise/sisulise poole eest
  • töötab välja autoriõiguste ostmise süsteemi ning arendab seda pidevalt edasi
  • loob ja hoiab suhteid suuremate klientide ja äripartneritega (muuhulgas trükikodade, autorite, kujundajate, toimetajate, tõlkijate ja agentidega)
  • esindab kirjastuse seisukohti avalikkuses

Ootused kandidaadile

Eesti ühe suurima kirjastusega, mis tegeleb nii trüki-, audio-, kui e-raamatutega ning on täna osa kogu Rahva Raamatust, on oodatud liituma innovaatiline ärijuht.

AS Rahva Raamat on pikaaegsete traditsioonidega raamatuäri, mis on Eestis tegutsenud juba 1912. aastast. Tänaseks on Rahva Raamatul 14 poodi 9 erinevas linnas. Rahva Raamatu põhitegevusvaldkonnad on raamatute kirjastamine ja müük, kohvikute ja restorani äri, kingitused.

Eesmärk on panna seni orgaaniliselt toiminud ettevõte kasvama ning laienema, pikemas plaanis alustada kirjastamist teistes Balti riikides ning kasvatada kogu Rahva Raamatu müügivõrgu potentsiaali oma kirjastuse poolt väljaantavate teoste väärindamiseks.

Ettevõte pakub

Parimal kandidaadil on piisav elukogemus, äri- ja majandusalaste teadmiste eduka rakendamise taust, sügav kultuurihuvi ja laialdane lugemus, kirg raamatute vastu. Kui otsustad kandideerida, siis tea, et Sinust saab Rahva Raamatu kirjastuse nägu ja mootor, aktiivne liider, kes oskab näha võimalusi seal, kuhu tavapärased kirjastajad ehk ei julge minna. Saad ainulaadse võimaluse ühendada numbri- ja sõnamaailmad ning edendada innovatsiooni ja kasvu kultuurivaldkonnas. Sind ootavad rahvusvahelised erialamessid, kohtumised silmapaistvate isiksustega, meedias kõneisikuks olemine ning palju muud põnevat.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: