2023-08-23 14:48:55

A la carte kokk

Töö kirjeldus

ettevalmistuste tegemine
pitsataigna ja pitsade valmistamine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll

Ootused kandidaadile

vähemalt 2-aastane töökogemus a la carte kokana
kiire õppimisvõime
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
kohusetundlikus ja abivalmidus
valmisolek töötada nädalavahetustel ja riiklikel pühadel
hea meeskonnatöö oskus

Kasuks tuleb:
hea suhtlusoskus
varasem töökogemus hotelli restoranis

Ettevõte pakub

tööd professionaalses meeskonnas
kaasaegseid töötingimusi
püsivat ja vaheldusrikast tööd
hotelliketisiseid soodustusi

Lisainfo

Toitlustusosakond pakub klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka konverentside kohvipause, gruppide toitlustamist ja eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod). Vajame oma meeskonda töökat inimest, kes oskaks läbi kiire ja kvaliteetse söögivalmistamise tagada klientide rahulolu ja restorani hea maine. Meie meeskond on töökas ja sõbralik ning muutustele avatud.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: