ettevalmistuste tegemine
pitsataigna ja pitsade valmistamine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll
vähemalt 2-aastane töökogemus a la carte kokana
kiire õppimisvõime
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
kohusetundlikus ja abivalmidus
valmisolek töötada nädalavahetustel ja riiklikel pühadel
hea meeskonnatöö oskus
Kasuks tuleb:
hea suhtlusoskus
varasem töökogemus hotelli restoranis
tööd professionaalses meeskonnas
kaasaegseid töötingimusi
püsivat ja vaheldusrikast tööd
hotelliketisiseid soodustusi
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.