2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIESINDAJA (Tallinn/Harjumaa piirkond)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime kogenud müügiesindajat, kes vastutaks meie olemasoleva kliendiportfelli haldamise ning uute kliendisuhete arendamise eest HoReCa sektoris. Meie jaoks on ideaalne müügiesindaja osav kaupluste külastamisel ja tooteesitluste läbiviimisel, suudab korraldada ja kontrollida väljapanekuid ning on valmis esindama meie ettevõtet messidel. Lisaks on oluline oskus analüüsida müügitulemusi, et optimeerida tulevasi müügistrateegiaid.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on eelnev töökogemus müügi valdkonnas (eelistatult HoReCa sektoris või toiduainetööstuses), oskus suhelda eesti keeles (vene ja inglise keele valdamine tuleb kasuks) ja luua ning säilitada kestvaid kliendisuhteid. Peale selle hindame iseseisvat töövõimet ning tõelist kirge pagaritoodete vastu. Kui oled energiline, hea suhtlusoskusega ja tulemustele orienteeritud, siis oled just see, keda otsime. 

Ettevõte pakub

Pakume Sulle konkurentsivõimelist töötasu, mis koosneb põhipalgast ja tulemuspõhisest boonusest, lähtudes Sinu varasematest kogemustest ja oskustest. Meie juurest leiad võimalusi enesearenguks ja karjääri edendamiseks, toetava ja sõbraliku kollektiivi ning võimaluse töötada ettevõttes, mis annab Sulle vabaduse koordineerida oma tööd ise. Samuti toetame Sinu sportimise huve ning pakume erinevaid soodustusi omatoodetele.


Tundsid ennast ära?
Kandideeri läbi CVKeskus.ee portaali!
Lisainfo: 5058184 või e-posti aadressil janar(at)cvkeskus.ee
Värbamist viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuuri konsultant Janar Eenlo