Kvaliteet, kvaliteet ja kvaliteeet, kõrged sihid ja suured eesmärgid ! 10 aastat tagasi ( aastal 2013) puudus eestis kvaliteetne Pizza. Sellest tulenevalt tekkis idee luua ise midagi, mis oleks valmistatud kvaliteetsest toorainest, valmiks kiiresti ja mida saaks müüa mõistliku hinnaga- Pakkuda restorani kvaliteeti kiirtoidu kiiruse... ja hinnaga. Õigete juhuste kokkulangemisel tekkis võimalus avada esimene Pizzeria (Al Mero Pizza nime all Mustamäel). Otsustasime, et kasutame ainult kõige kvaliteetsemat toorainet, pühendame end Pizza ajalikku, toorainete päritollu, pizza valmistamise protseduuri. Otsisime pikalt seda õiget taigna retsepti. Proovisime läbi mitmeid kohalike ja itaalia restoranide retsepte, kuid ükski neist ei tundunud see see õige. Siis aga andis minu sõber Lõuna Itaaliast mulle proovida enda vanaema pere retsepti. Ja see oligi see, mida otsinud olime! Meie esimest Pizza kaasamüügi kioskit saatis väga suur edu. Ning üsna pea pöördusid meie poole ühed tolleaegsed püsikliendid, kes avaldasid soovi avada päris enda Pizza, kasutades meie konseptsiooni. Tekkis idee luua Pizza Frantsiis. 2015 aasta detsembis avasime täna edukalt töötava Gonsiori La Prima Pizza Frantsiisi. Gonsiori La Prima Pizzas valmistatakse kuus ca 4000 Pizzat kuus. Mis tähendab 48000 + aastas. See omakorda tähendab, et 5 aastaga oleme valmistanud üle 240 000 Pizza! Meie Pizza taigen kerkib kokku 12 h. Kõigepealt segame hoolikalt koostisained kokku, laseme tal kerkida 8 h, seejärel kaalume ja teeme pallid, ning laseme neid veel 4 h kerkida. Niisiis valmistame igal eelneval päeval Pizzataigna ette. La Prima Pizza kastme valmistame ise- balanseerides tomatite happelisust ja lisades sinna nii küüslauku, ürte kui muid ingridiente mis selle kastme eriliseks teevad. Mozzarella Fior di Latte (kõrgeima kvaliteediga Pizza Mozzarella) toome ise iga 3 nädala tagant Itaaliast. Samuti Burrata, Stracciatella ja Mozzarella di Bufala (pühvlipiima mozzarella), mida kasutame ka salatites ja pastades. Burrata= Itaalia juust- Mozzarellast tehtud „kotike“, mille sees on mozzarella ribad köögikoorega. Stracciatella= itaalia juust- mozzarella ribad köögikoorega. La Prima Pizza küpseb 385 C ahjus 2 min ja 20 sek. Selle aja jooksul muutub Pizza taigen mõnusalt krõbedaks, jättes muu tooraine peal mõnusalt mahlaseks. Tooraine valikul lähtume eelkõige kvaliteedist. Alates 2020 tarnime ise Itaaliast ka enda Pastad, Salami ja Lihatooted ning Juustud. La Prima Pizza Gonsiori- on 32 ruutmeetril paiknev Pizza restoran mille avasime 2015a, asub Hiltoni hotelli vahetus läheduses aadressil Gonsiori 31, Tallinnas. Enamjaolt kaasamüük, kohapeal ka 5 lauda, kus saab soovi korral Pizzasid, Antipastisid või salateid hea Itaalia limonaadi, õlu või veiniga nautida, suviti on avatud ka terass. La Prima Pizza Vanalinn on La Prima Pizza Esindusrestoran, mille avasime 25.12.2019 Oleme siia kokku kogunud kõik kõige paremad maitseelamused ja klienditeenindus põhimõtted mis meile Itaaliast ja eelkõige Toskaanas muljet avaldanud. Oleme hea toidu sõbrad. Hindame kvaliteetset ja lihtsat toitu, sõbralikku ja vahetut teenindust. Meie eesmärk on pakkuda Vanalinna La Prima Pizza restoranis suurepäraseid elamusi. See on koht, kuhu tulles unustad argipäeva- naudid parimat Toskaana kööki ja veine eheda kumkuadi puu vahetus läheduses, kuulad head muusikat, saad osa meeldivast tähelepanust ja hetkeks tunned, et oled päikeselises Toskaanas. Keset melu ja elu. See on koht,kuhu on lapsed alati väga teretulnud. Ükskõik kui suur või väike ta on. Kas tal on parasjagu jonnituju või lihtsalt ülemeelikus tujus. Kõik on oodatud! Leiame neile tegevust ja rõõmustame neid hea toiduga. Alates 2022 aastast saadame ka kogu oma veinikaardi ise itaaliast otse meie külalisteni. kaardi on 65 erinevat Itaalia veini, eesmärk pakkuda oma külalistele paremat kvaliteeti ja head hinda, kõiki veine saab ka kohapealt kaasa osta, loomulikult "take away" hinnaga. La Prima Pizza konseptsioon on loodud aastatepikkuse armastusega Itaalia toidukultuuri vastu. Viimase 10 aasta jooksul on meie konseptsiooni autorid Marju ja Urmas veetnud palju aega Itaalias. Uurides ja tutvudes kohaliku kultuuri, inimeste, toorainete ja retseptidega. Rännates läbi Itaalia on jäänud enim hinge Toskaana- paik kesk-itaalias, kuhu kohtuvad kõik kõige paremad asjad Itaaliast Inimesed- on parajalt aktiivsed, kuid samas Itaaliale omase rahuga. Toit- siit on pärit maailmakuulus Bistecca Fiorentina. Ehk siis, siin osatakse väga hästi küpsetada liha, samas on väga palju mereande, suurepärased pastad ja ka Pizzad. Siit leiab suurepärased oliivi ja puuviljaistandused. Toscana on väga kuulus ka oma veinide poolest. Siit pärineb maailmakuulus Chianti. Lisaks Montalcino di Brunello ja Bolgheri, Vermentino etc. La Prima Pizza Vanalinna ja Gonsiori sisekujunduses oleme kasutanud palju eesti disaini: Sidrunitega disaintapeedi on loonud eesti kunstnik Rita Assor; Pizzaahju lasuurkivid ja vannitoa valamus valmistati käsitsi meie jaoks Eesti Keraamikakojas. Lauaplaadid ja kogu muu puitmööbel, riiulid, köögi riiulid on valmistatud eritelliimusel meie jaoks eestis, Riietenagid- on valmistatud Tamma Design poolt.
Loe lähemalt