2023-08-23 14:48:55

Värvitöökoja tehnik

CVKeskus.ee client
1450 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Elektrijalgrataste tootja Ampler ning elektrilisi tõukerattaid tootev Äike on oma meeskonda otsimas värvitöökoja tehnikut. Tiimis on üle 100 töötaja, ning kogu tootearendus ja tootmine toimub Eestis, Harjumaal. See tagab meie toodete kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse ning võimaldab kiiret reageerimist sõitjate vajadustele.

Soovid liituda Eesti iduettevõtte tootmismeeskonnaga, kus tegeletakse uute kergsõidukite loomise ja arendamisega? Anna oma panus rohelise transpordi edendamisse ja liitu värvitöökoja tehnikuna!

 

Sinu tööst lähemalt ??

Värvitöökoja tehnikuna on sul oluline roll tippkvaliteediga elektrirataste ja elektriliste tõukerataste maailma viimisel. Sinu ülesandeks on erinevate toodete pulbervärvimine automaatliinil. Põhiline toodang on ratta ja tõukeratta detailide (raamid, kahvlid, porilauad jne) pulbervärvimine. Lisaks teostad sa pärast värvimist detailide visuaalse kontrolli, et see vastaks kvaliteedinõuetele. Me hoolime väga, et meie toodangud oleksid kõrgkvaliteediga. Sul ei ole vaja eelnevat kogemust ratastega ega värvimisega - õpetame sind kohapeal välja!

Ootused kandidaadile

Ootame sinult??‍♀️

Sobid sellele kohale, kui sul on tehnilist taipu ja tahad midagi ise oma kätega ära teha. Saad selle tööga hakkama, kui oled püsiv ja naudid rutiinset tööd, kuid samas meeldib sulle õppida ning võtta kasutusele uusi ja paremaid töövõtteid. Usud, et väljakutsed on ületamiseks - kui näed probleemi, siis lööd käed külge ja mõtled kaasa lahenduste leidmisel. Sa oskad inglise keelt suhtlustasandil, mis aitab sul edukalt toimetada  rahvusvahelises tiimis. Ootame valmidust ja paindlikkust töötama tulevikus potentsiaalselt kahes vahetuses (päevased vahetused).

 

Oleme avatud erinevas vanuses ja soost kandidaatidele.

 

Ettevõte pakub

Meie juures saad ??

Töötada multikultuurses ja innovaatilises keskkonnas, kus meil on tugev missioonitunne maailma paremaks muuta. Oleme inimesed, kes tõesti hoolivad keskkonnast.

Kui vajad siiski veenmist, saad ka:

  • Töötada nooruslikus ja hoolivas kollektiivis, kus iga arvamus loeb ?

  • Töökoha innovaatilisel värviliinil, tööajaga esmaspäevast reedeni graafiku alusel ?

  • Spordikompensatsiooni või tervisekindlustust ???

  • Osa võtta kvartaalselt toimuvatest tiimiüritustest ?

  • Nautida tehases tasuta kohvi ja puuvilju ?

Kas oled valmis tagama linnas rohelisema liikumise ja muutma seeläbi maailma paremaks? ? Kui see sulle huvi pakub, ära oota homset.

Meie värvitöökoda asub Jüris aadressil Kesk tee 19.